Om meg

Jeg heter Inger-Lise Fleischer Egge (tidl. Rokstad) og bor på Setskog i Akershus fylke.  Jeg driver et lite oppdrett av Welsh Corgi Pembroke og i tillegg har jeg også så vidt startet opp med Welsh Corgi Cardigan.

Det hele startet da jeg var ung. Jeg ble kjent med en Welsh Corgi Pembroke i 1971 / 72 og falt pladask for rasen og satte i gang leting etter en corgivalp. Først i 1974 fant jeg en valp som ble min første corgi, en tricolor tispe med navnet Black Beauty.

  

Familien ble fort utvidet og til slutt bestod den av 9 corgier. I tillegg til corgier, så har familien også bestått av Siberian Husky, Flatcoated Retriever og noen andre hunder.

Jeg søkte om kennelnavn høsten 1976 og det ble godkjent tidlig i 1977. Jeg slukte alt lesestoff jeg kom over vedrørende avl og i 1977 ble det første kullet født. Mine foreldre fikk en hannvalp fra første kull og en tispevalp fra kull to. De reiste rundt i Norden med hundene og ble kennelens ansikt utad da jeg hadde fått to barn med sykdom som gjorde det vanskelig å reise rundt på utstillinger.

Int. og Nord. Ch. Magpie’s Ajax                         Nord. Ch. Magpie’s Binta
 

Min far, John Egge, ble etterhvert medeier og var det fram til sin død i 1984. Da overtok min mor som medeier, men hun har nå gitt seg pga. alder. Luna kom rett før jula i 2011 etter å ha vært uten hund i noen år.

Nå er flokken bestående av 6 Pembroke og 2 Cardigan. 3 Pembroke og 1 Cardigan bor hos meg og resten bor hos fôrverter.